Väskkort

Om man ska ha en blogg om papperspyssel måste man väl visa upp lite som man gjort också. Eftersom det var Alla hjärtans dag förra veckan så fick naturligtvis mina tre tjejer varsitt kort. I år blev det väskkort. Först Johannas kort med lite tyllkant och blingbling:Så Elins kort, naturligtvis med en flamingo på eftersom det är hennes favoritfågel:Även Karin fick ett kort med lite silverdetaljer:Innehållet i korten var likadant, en liten påse med "hjärt"godis:


Kortskissen # 47

kortskissen hittar man alltid massor av inspiration och användbara skisser. Även om jag använt flera av skisserna har jag aldrig hunnit med att göra något kort "i tid" (och förresten har jag inte haft någon blogg att visa upp det på heller). Nu är det premiär, för eftersom det varit sportlov har jag både hunnit fixa blogg (eller mest min dotter, tack Johanna) och kort efter kortskiss nr 47. Så här blev det:


Bloggodis

Nu när jag har en blogg kan jag ju vara med och tävla om det här underbara paketet med blog candy!Kolla gärna Jennies blogg med alla hennes vackra kort!

Välkommen till min nya blogg!

Efter att i 1,5 år hållit på med scrapbooking, främst i form av kort, har också jag (min dotter) skaffat mig en blogg. Här tänkte jag försöka visa några av mina alster, och kanske till och med delta i några utmaningar och tävlingar. Mycket nöje!

RSS 2.0