Bröllopsdag

Liftade Rimnas fina layout i augustitävlingen hos Stellas och scrappade den vackra bukett maken uppvaktade mig med på vår 22:a bröllopsdag. Inte nog med att han beställt liljekonvaler (min favoritblomma) i förväg, han kom till jobbet också och lämnade den!Det röda pappret med texten "störst av allt är kärleken" passade perfekt och i andra kanten stämplade jag med textstämpeln "och så levde de lyckliga i alla sina dagar".

 

En berlock, med två turturduvor, från ett halsband fyndat på rea fick också vara med tillsammans med glittrade rosor och pärlor.


Nya tider

Den här hösten innebär en hel del förändringar i vår familj. Äldsta dottern flyttar hemifrån, mellandottern börjar gymnasiet, maken har sagt upp sig från sitt jobb och jag börjar nytt arbete. Spännande och roligt men lite ledsamt och läskigt också.

Jag har gjort en väldigt enkel layout (för att vara mig) och med inspiration av Rimna plockade jag fram vår gamla (70-talsgröna) skrivmaskin och knackade ihop en text.


Jultändsticksask

När jag städade bland pysselsakerna hittade jag en påbörjad tändsticksask som jag fick lov att göra klart, trots att det var julmotiv.


Nästan dubbellayout

Jag har fortfarande foton kvar som jag vill scrappa från vår Parisresa för två år sedan. Här är två enkla layouter som är olika i både färg och upplägg men som har samma typ av papper, flip notes från Pink Paislee och likadana blommor från Prima och så handlar båda om vårt besök på Walt Disney Studios Park så de blev nästan en dubbellayout ändå.
Vinst och pastellfärgat grattiskort

Fick en jättefin vinst från Designat i utlottningen av kortskiss nr 100. Härliga dekorationer och en massa användbara textstämplar, tack!Av resterna av 40-årsskon (så konstigt det ordet såg ut), några spillpapper och en etikett från en väska som yngsta dottern köpte på semestern gjorde jag ett kort efter månadens skiss hos Svensk Scrapbooking. Passade också på att prova en ny kantstans, hörnstans och figursax samt "papperstejp". Det gick riktigt bra att stansa runt med hörnstansen (fast jag fick klippa lite också för att få till det).

 

40-årssko

Ska man uppvakta någon som själv scrappar och till på köpet fyller jämnt så får man anstränga sig lite extra. Istället för ett kort pysslade jag därför ihop en sko som överlämnades fylld med chokladpraliner.
Karamellburk

Nu är kameran och bilderna hemma igen (och dottern också inte minst). Den här burken skulle min mor ge bort med godis i. Mottagaren är väldigt intresserad av tåg och jag lyckades hitta några lok på spillbit.


Dotterns alster

Jag har pysslat en del men systemkameran är fortfarande på semester med mellandottern (det är faktiskt hennes kamera). Så länge visar jag yngsta dotterns alster till Svensk Scrapbookings midsommarcrop.

Först ett bokmärke med massor av bokstäver:


Så ett altrat skrin för sommarminnen:


Till slut en sommarlayout:


Hon hade faktist tur i utlottningen och vann ett pris också, jättekul!

Kusinbad

Tillbaka från semester med en del nyinköpta scrapsaker i bagaget. Måste bara rensa och organisera om lite för nu börjar det bli trångt i pysselhörnan. Den här lo:n gjorde jag innan vi åkte iväg. Det är lite gamla bilder som jag letade fram för att de skulle passa till pappret.


RSS 2.0