Vinst!!!

Jag beställde kit till Scraplagrets påskcrop för att jag skulle bli "tvungen" att ta mig tid att scrappa lite under påskledigheten. Det funkade riktigt bra. Jag fick ihop en hel del bidrag och fick flera timmars avkopplande skapande.

Till kitutmaningen för layouter fick jag verkligen tänja på gränserna lite. Jag hade knappast använt varken dessa papper eller denna färgkombination annars. Inte bara det, jag hade också turen att vinna! Lilla jag bland alla dessa duktiga scrappare. Till stor del är det nog yngsta dotterns förtjänst. Hon fastnade direkt för kartpappret och tyckte att jag skulle använda det. Och sedan är hon ju så snygg på kort också!


Ullared

Det här pappret med en massa mynt på passade ju utmärkt till ett foto från Ullared. En miniräknare som jag band fast i etiketterna passade ju också in i temat.


Kitutmaningarna

Jag beställde kit för att tvinga mig själv att ta mig tid att scrappa under påskledigheten, och det funkade ju riktigt bra. Det har blivit ett antal timmar vid pysselbordet och det behövde jag verkligen.

Till utmaning 10 fick jag ett papper med en världskarta på. Yngsta dottern föll direkt för detta så då fick det bli en lo på henne med detta papper. Mycket mist och stämpelfärg blev det också.Till utmaning 10 hittade jag fina gamla knappar i min knapplåda. Det själhäftande tygbande som var med stämplade jag på men det syns nästan inte alls (varken stämplingen eller själva bandet men det sitter under det brun/vita snöret).


Utmaning 1, 2 och 5

Nu blir det flera utmaningar på en gång. Till utmaning 1, att scrappa med kvadrater blev det en lo på äldsta dottern som för första gången ger sig i kast med en "vanlig" gräsklippare. Jag mistade fram kvadrater och sydde sedan för att förstärka gränsen. Fick till och med användning av några fyrkantiga brads som legat lääänge i lådan.Till utmaning 2, en kortskiss, så passade jag på att göra ett julkort!Till utmaning 5, lo med minst 5 lager papper och mistat, så blev det desto mer vårkänslor. Ett foto som yngsta dottern tagit, en papperspåse, mistade cirklar och så knyckte jag titeln från pappersserien med samma namn.


Utmaning 8, uppdatering

Jag missade att alla färgerna från Scraplagrets logga skulle vara med. Tack för påpekandet! Jag har därför uppdaterat mitt kortkit och istället satt dit fjärilar som har färgerna gult, blått och rött. Hoppas det blev rätt nu!


Utmaning 8

Mellandottern skulle uppvakta tre kompisar. Jag gjorde därför ett litet kortkit till henne av utmaning nr 8, att inspireras av Scraplagrets logga. Tre olika gröna papper, vit cardstock, svart text och utklippta fjärilar från ett mönsterpapper.


Utmaning 6

Ett kort till min bror som fyller år idag blev det av utmaning nr 6. Jag har använt raden tre mönsterpapper, band, knappar och tag.


Scraplagrets påskcrop utmaning 3

Mitt första bidrag till Scraplagrets påskcrop. En lite väska med påskgodis som jag tog med när vi var och åt påsklunch hos mina föräldrar.Jag följde mallen men gjorde ett litet tittfönster. På kanten satte jag spets och stängningen blev med en rosett.Innuti finns en liten påskhälsning stämplat på ett utklippt ägg tillsammans med några små påskharar.

RSS 2.0