Bröllopskort

Min moster och morbror har 40-årig bröllopsdag idag och mamma fick det här kortet att skicka till dem.Insidan och baksidan blev så här:

 

Födelsedagskort

Äldsta dottern fyllde 18 (hur kan jag ha så stora barn?) och då fick hon det här kortet:Jag fick lov att lägga till en liten tag på insidan:


Sparburk

Mellandottern ska ut och resa i sommar och behöver spara lite pengar. Man kan ju inte bara lägga pengarna i en tom burk, den måste naturligtvis fixas till lite (etiketten kan bytas ut till ett annat år).

 

Födelsedagskort

Min äldsta bror fyllde år för ett tag sedan och jag har redan visat kortet han fick då men här kommer det igen:Förra året fick han det här kortet då han var på gång att bygga ut huset (han har precis börjat nu i år):

 

Uträkningen på framsidan visar hur mycket han fyllde.

Påsklov = 3 påsar + 7 kort + 1 korg + 1 tag + 2 pingviner + en massa idéer

Sista dagen på påsklovet. Jag har pysslat så mycket jag har kunnat och det blev faktiskt en del trots att jag tycker det tar sån tid innan jag blir klar med mina projekt. Döttrarna fick påskpåsar istället för påskägg i år. Det är vanliga bruna papperpåsar som jag fixat till med lite papper som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med annars.

 

 

 

Vi ska till mamma och pappa idag så jag gjorde en liten påskkorg som ska fyllas med tjejernas egenhändigt gjorda marsipan och chokladägg (det gröna "trasslet" i korgen har Karin gjort) .

 

Till sist några fler "skalkkort" som jag gjort för att få slut på lite spillbitar. Det är nästan roligast att göra såna kort för då behöver man inte fundera så mycket och sedan är det så roligt att få till något användbart och fint av något som egentligen skulle slängas.

   
 

(Det är inte så soligt idag så färgerna blev inte riktigt som jag ville). Jag gjorde en liten tag till ett påskägg som vi skulle ge bort också men det glömde jag att fota. Så har jag virkat två små pingviner (amigurumis tror jag det kallas) till yngsta dottern som är pingvinsamlare. Jag behöver bara några svarta pärlor till ögonen så dem får ni se senare.

Ju mer man pysslar desto mer idéer får man så nu ska jag se om jag åtminstone hinner börja med någon/några av dem innan vi ska iväg.

Kortskissen nr 53 och ett "skalkkort"

Jag gjorde ett kort av spillbitarna från lo:n om dottern som 1700-talsdam. Har du gjort ett "skalkkort" sa dottern. Skalkarna är ju det som blir över så hon hade så klart alldeles rätt.Jag (eller rättare sagt mamma) behövde ett Glad Påsk-kort till så då fick jag hjälp av Kortskissen ännu en gång. Skiss nr 53 den här gången som jag vände på.

 

Jag vann!

Kan man tänka sig. Jag vann marstävlingen hos Pysseltagen!! Det var inte bara den första tävlingen jag var med i utan det kom också en massa fantastiska och kreativa bidrag. Tur att jag har en så härlig dotter som gör sig så bra på bild och att det var en utmaning som verkligen gjorde att jag fick tänka lite annorlunda än vad jag brukar. Här är hon igen, min lilla 1700-talsdam:


Kortskissen nr 52

Kortskissen firar 1-årsjubileum och lottar ut en massa dekorationspaket. Klart man vill vara med. Jag har använt deras skisser till en massa kort men oftast inte samma vecka som de publicerats. Det passade därför extra bra att deras tävling inföll just denna vecka eftersom yngsta dottern fyller år på måndag och jag ändå måste pyssla ihop ett kort till henne. Så här blev det (äntligen 2-siffrigt är hennes eget kommentar om att fylla 10):


Tävlingsbidrag

Jag fick ihop en layout till marstävlingen hos Pysseltagen också, även om det blev i sista sekunden. Det tog ett tag att få till den och jag hade aldrig valt dessa färger om det inte varit för tävlingen. Nu fick jag ihop det till slut i alla fall och de för mig annorlunda men glada färgerna gjorde ett ljus minne ännu ljusare.


RSS 2.0