Presentpåse

Till juliutmaningen hos Pysseltagen gjorde jag en presentpåse. Det blev lite lapptäcksinspiration den här gången. Jag sydde och delade och pusslade ihop igen och fick både en fram- och en baksida till en presentpåse. Till bården blev det ett mönstrat papper till och så fick jag använda öljetter för första gången.

 


Scrappdag

Hela fredagen scrappade jag tillsammans med två av döttrarna och min svägerska. Inte för att jag hann så mycket, bara två kort på hela dagen, men trevligt var det. Det här fina "hemliga" paketet i rosa fick jag i vinst från Pysseltagen.


Några av dessa dekorationer använde jag till ett rosa skalkkort.
 

Och insidan blev så här:


Det blev ett skalkkort till av spillbitarna från LO:n jag precis fått klart.


Insida och baksida:
 

Yngsta dottern släppte loss med mina nya retroblomstansar och gjorde ett jättefint kort i rosa och grönt.


Det blev blommor på insidan också:


En LO

Jag har äntligen lyckats få till ytterligare en LO om vår resa till Paris förra året. Den här handlar om gatuartisten som roade oss när vi stod i kö till tornet i Notre Dame.


Annan sorts vinstkortDet här var tydligen också ett vinstkort för med det vann jag Pysseltagens juniutmaning. Riktigt rolig utmaning och flera fina bidrag så jag är så klart jätteglad över vinsten.

Vinstkort

Jag vann ett par jättefina stämplar från Karlssons Scrapperi. Problemet var bara att jag aldrig färglagt något stämpelmotiv utan alltid undvikt den typen av stämplar. Nu var jag ju tvungen att göra ett försök så jag letade upp lite akvarellpennor och så här blev resultaten: 

På baksidan fick jag användning av min nya stämpel och mina nya spellbinder dies.

Yngsta dottern ville också prova att färglägga så hon gjorde ett jättefint bokmärke:Rosa kort

Har varit borta på kurs och lite semester. När jag kom hem hade jag dels fått en fin vinst från Karlssons Scrapperi bestående av tre stämplar, dels en leverans från Pysseltagen med bland annat Martha Stewarts vackra kantstans Doily lace. Jag har också köpt på mig lite när jag varit borta bland annat en stansmaskin (hos släkten i Skåne) så nu kan jag stansa alla sorters dies.

Trots det har det inte blivit mycket pysslat eftersom det är så vackert väder att man helst gör en massa annat (eller ingenting alls). Här kommer i alla fall två rosa kort. Det första är mellantjejens födelsedagskort. Eftersom hon är tokig i flamingos så får hon stå ut med att det blev ett rosa kort även om det inte är hennes favoritfärg precis.

 

Nästa kort är till Pysseltagens juniutmaning där man bara fick använda cardstock och band (stämpla gick bra också). För att kunna använda lite fler nyanser än vanligt letade jag upp ett korsstyngsmönster och gjorde lite "pappersmosaik".


RSS 2.0