Morsdagskort

Yngsta dottern (10 år) har pysslat ihop ett morsdagskort till sin mormor som jag måste visa här. Visst blev det fint!


Rosa födelsedagskort

Jag hade lite rosa spillbitar över och eftersom äldsta dottern skulle på födelsedagsfest idag så pysslade jag ihop ett litet kort som hon kunde ta med sig.Naturligtvis fyller kompisen 17 år och hon gillar faktiskt rosa.

Bröllopskort

Jag tror jag har gjort ett bröllopskort, men det kan nog användas till några som firar bröllopsdag också eller till någon man har kär. Jag har gjort det till Pysseltagens majtävling. Det gällde att göra ett monokromatiskt kort och det hade jag redan funderat på men inte kommit till skott. Som vanligt så gör jag det ju inte enkelt för mig utan jag valde att göra ett vitt kort. Det är inte så lätt att få till några kontraster men hjälp av olika nyanser så jag försökte med lite olika strukturer och former istället. Det var inte så värst enkelt att fota heller men så här blev det:Under texten använde jag vanlig gasbinda och sen blev det 3d-lack på bokstäverna. Ramen till det hängande hjärtat sitter på 3d-kuddar och sedan blev det lite pärlor, organzaband, skelettblad och rosor som jag pillat bort det gröna på. I rullen och på insidan står bibeltexten "Kärlekens lov" som läses vid alla kyrkliga vigslar och som börjar "Kärleken är tålmodig och god...". Ett litet laserskuret hjärta och ett par turturduvor och så fick det vara bra.På insidan embossade jag några snirklar för att rama in den text man vill skriva.

Det blev ett bidrag till men det visar jag inte här förrän lite senare.

Sukkersött nr 40

Av resterna från lo:n med mellantjejen blev det ett skalkkort till utmaningen på Sukkersött som handlar om att göra ett kort med ett djur på och då passar det väl bra med en stämplad flamingo.


CardPatterns #14

This is my card after this weeks sketch at CardPatterns:


Grattiskort

Jag svängde ihop ett grattiskort av bara farten (när jag egentligen skulle göra något annat). Det kan alltid vara bra att ha ett kort som kan passa till en man. Oftast blir det ganska mycket blommor och annat jox på mina kort men det här var ovanligt enkelt för att vara mig.


LO

Jag borde göra lite fler lo:s. Om inte annat för att det går åt lite mer material då och man bör ju helst göra av med lite innan man köper en massa nytt (även om det inte är alldeles nödvändigt). Jag har i alla fall fått ihop en lo med mellantjejen (observera flamingon).


Ur led är tiden

Eller så är det jag som får lite för mycket idéer. Den här veckan har jag i alla fall gjort ett julkort, ett kort i höstfärger och ett studentkort och därmed täckt in nästan hela året.

Julkortet är väl inte jättejuligt eftersom det är rosa.

 

"Höstkortet" är efter en skiss hos Karlssons Scrapperi och deras majtävling. Detta kort bör väl skickas till någon som behöver lite stöd och uppmuntran och förhoppningsvis lockar det fram ett litet leende också.

 

Sedan blev det ett studentkort också trots att vi egentligen inte har någon student att fira i år (men nästa år så...).


Kortskissen nr 56 och ny stämpel

Jag provade en stämpel som jag fick på köpet när jag handlade hos Pysselmyran och tillsammans med kortskiss nr 56 blev det det här kortet:Jag har köpt en ny stämpel hos Karlssons Scrapperi (trots att jag egentligen inte alls är någon stämpelmänniska men den här kunde jag inte låta bli). Naturligtvis fick jag lov att prova den direkt och då blev det det här kortet:


RSS 2.0