Flamingotag

Hann inte riktigt göra något kort till mellandottern när hon fyllde år men en etikett blev det i alla fall. Naturligtvis med en flamingo på. Fick testa att embossa med brödrosten eftersom maken "lånat tillbaka" värmepistolen, men det gick det också.


Tackchoklad

En altrad chokladkaka till en av döttrarnas flöjtlärare.


På väg ut i stora världen

Äldsta dottern har som sagt tagit studenten och naturligtvis kan man inte bara beställa en studentskylt rakt upp och ner. Den måste så klart fixas till lite. Här är hon på väg i mormors skor, pappas shorts och min portfölj. Det måste ju vara noter med eftersom musik är hennes största intresse och så fick jag med en uggla också (hon sparar på dem och har hur många som helst).


Tackkort

Nu har vi klarat av studenten så nu har jag lite tid över till bloggen. Här är ett kort till äldsta dotterns sånglärare eftersom hon hade sin sista lektion hos henne. Som vanligt fick jag lite kort tid på mig men med de vackra, matchande papprena från PionDesign så fick jag ihop ett kort innan det var dags att åka iväg.


Beställningskort

Ett beställningskort till en kollega som sett mitt kort till dottern när hon fyllde 18. Som tur var hittade jag en skiss hos StampARTic så jag fick ihop det. Eftersom kollegan är syslöjdslärare så var jag ju tvungen att ha med både sömmar, knappar, knappnål och band på kortet.


Mary Poppins

En layout med foto på Mary Poppins (och pingvinerna) som vi träffade på EuroDisney i Paris. Samma upplägg som lo:n på äldsta dottern men med mycket mer färg.


RSS 2.0