Morsdagskort

Imorgon är det ju morsdag men vi uppvaktade min mamma redan idag så nu är det fritt fram att visa kortet som hon fick. Även om det inte var meningen från början så blev det ett bidrag till Pysseltagens månadsutmaning.


Ett studentkort till

Ytterligare ett studentkort och nu börjar det dra ihop sig. Syr studentklänning för fullt eftersom den måste vara klar om en vecka, men det ska nog ordna sig.


Studentkort

Ett studentkort av papper och stämplar jag köpte förra året (på rea). I mitten på den stora blomman sitter en knapp till studentmössan. Dottern fick tre olika att välja på och jag la naturligtvis beslag på dem som blev över.


Ett beställningskort

Mamma ville ha ett kort att skicka till en släkting så jag tog chansen att använda min nya kantstans och pysslade ihop detta.


Ett skalkkort

Ett kort av lite överblivna pappersbitar i lite dämpade färger, och med fjärilar kan det ju aldrig bli fel.


Lila kort

Ett lila kort bara för att testa cirkelstansen som jag köpt för 25 kr på Gekås. Med de härliga penséerna och tulpanerna blev det lite vårkänsla trots att färgerna är lite dova.


På väg mot framtiden

Gjorde en layout till Designats aprilutmaning med några foton på äldsta dottern som snart tar studenten.

 

Vinterbild

Använde aprilskissen hos Svensk Scrapbooking och gjorde en vinterlayout. Jag har använt både nya Maja Design-papper och gamla julpapper. Fick också användning av den söta stämpeln "En snöflinga är vinterns fjäril" och en videkvist.


40-årskort

Vi uppvaktade en 40-åring och eftersom han helst ville ha bidrag till festen så blev det ett kort med en massa fickor att stopp in sedlar (och några tags) i.

 

 

Sista Örebroalstren

Jag hann börja på ett kort under lördagen i Örebro, som jag sedan fick göra klart nästa dag för att mamma skulle hinna skicka det till min moster på hennes högtidsdag.När jag ändå höll på att plocka upp allt efter träffen så blev det ett litet skalkkort också.Dottern hann med ytterligare en layout och ett kort under lördagen i Örebro.
RSS 2.0