Örebroalster

Var i Örebro på scrapträff för ett antal veckor sedan. Jättetrevligt var det och en del shopping blev det också, men jag kan åter konstatera att jag inte är någon snabbscrappare. Jag fick ihop några alster i alla fall. Ett kort till skisstävlingen:Och sedan en layout till kittävlingen:Jag började på en layout till men den är fortfarande inte!

Beställningskort

Mamma ville skicka ett kort till min brors svärfar som fylde pensionär så då knåpade jag ihop detta kort.


Litet kort till

Det fanns några bitar kvar av körsbärspappret och de räckte till ett litet grattiskort till.


Skalkkort

När jag gjort en layout och fått lite spillbitar över så är det lika bra att göra ett kort på en gång. Jag har ju redan valt ut papper (och ibland även dekorationer) som passar bra ihop. Det här är ett skalkkort (som yngsta dottern kallade det) efter körsbärs-layouten.


Plocka körsbär

En sommarlayout skadar väl inte nu när vi fått vårt första snöoväder. Svärmor har en hel del gamla och ganska vilvuxna körsbärsträd i sin trädgård. Bästa sättet att plocka körsbären är därför att stå i skopan till lastmaskinen!Lila skalkkort

Av spillbitarna från svärmors födelsedagslayout blev det ett gratulationskort. Det kom snart till användning eftersom mamma behövde ett kort att uppvakta en väninna med.


RSS 2.0