Julkort till Allt om Scraps utmaning

Det här julkortet blev mitt bidrag till julkortsutmaningen i Allt om Scraps cybercrop.


Bloggodis Pysseltagen

Pysseltagen har en utlottning av en massa härligt scrapgodis. Se här:


Lila julkort

Jag håller på för fullt med julkorten för i år. Pysselmyran har en utmaning att scrappa i lila så ett julkort blev faktiskt lila.


Tävling Scraplagret

Scraplagret har en tävling där man ska inspireras av sitt första alster. Jag plockade fram mitt första kort (tror jag) och gjorde ett nytt kort. Lite skillnad är det ju.


Bloggodis

Scraplagret har en riktigt trevlig utlottning inför Alla hjärtans-dag. Klart man vill ha chans att vinna detta:


"Dragspelskort"

Här är ett kort som jag gjorde till min brors svärmor.


Det blev ett "dragspelskort" i vackra höstfärger med en tänkvärd textstämpel.

180-årskort

Det hör ju inte till vanligheterna att man firar 180 år men ett gift par i svärmors bekantskapskrets firade faktiskt sina båda 90 årsdagar tillsammans. Då måste man ju passa på att göra ett 180-årskort.


Julpåsar

Fortsätter med jultemat liiite till. På julaftonsmorgon hade nämligen "tomten" kommit till mina tre tjejer med en liten julklapp och dessa påsar med skumtomtar.


Här kommer en påse i taget.

Sista julkorten

Ja, de allra sista är de verkligen inte men de sista för 2010. Dessa plockade jag ihop på 45 min efter en 40-årsfest för att de skulle hinna fram före jul, hoppas de gjorde det också.

 

Julkort

Jag håller på för fullt med årets julkort, alltså de jag tänker skicka nästa jul, men jag har några kvar från den gågna julen att visa. Till de här korten använde jag lite spillbitar som passade perfekt till de fyrkantiga bradsen som legat och väntat på att få bli använda.
 

Födelsedagsbokstav

I år blev det ju bokstäver istället för kort till de yngsta i familjen. Den sista bokstaven blev ett J då tjejernas kusin fyllde år. Han samlar på kapsyler så naturligtvis skulle kapsylberlocken vara med. Jag har även använt en vanlig kapsyl att stämpla och embossa med på den stora stjärnan men det syns inte så bra.


Flasketikett

Pappa fick en flaska svagdricka när han fyllde år och därmed blev det inget kort utan en flasketikett istället.

 

Skåpmat

Har städat upp bland mina bildfiler och hittat en del skåpmat som jag ännu inte visat här. Jag börjar med den lilla asken/påsen med choklad som min pappa fick på farsdag.


Slottet på Disneyland Park

Jag har fortfarande några foton kvar att scrappa från vår Parisresa för två år sedan men här är i alla fall en layout med (nästan hela) familjen framför slottet på Disneyland Park. I det fina kuvertet har jag lagt in våra entrébiljetter och en översiktskarta över parken.


Snötös

Jag börjar det nya året med en layout med en favoritbild på yngsta dottern som mellandottern tagit. Den är från förra vintern men det är väl stor chans att det blir lika mycket snö den här vintern också.Jag har summerat mitt scrapår 2010 och kommit fram till att jag gjort ungefär 30 layouter, 45 kort, 25 julkort och 20 alterprojekt. Eftersom jag tar lite tid på mig när jag pysslar så motsvarar det ändå bra många timmars avkoppling. Däremot har jag väl handlat material så jag skulle kunnat producera minst fem gånger fler alster.

Jag har i alla fall provat på lite nya saker det gångna året, som att färglägga stämpelmotiv (jag gick till och med en kurs för duktiga Rimna) och andvända distressdynor. Jag har varit på scrapträff i Örebro två gånger och till och med vunnit några tävlingar.

Först på programmet inför det nya året står däremot julkort eftersom jag försöker göra dem nu när jag har lite tid under julledigheten och i november/december är det så mycket annat att hinna med. Jag har två klara men en massa fina julpapper och en massa idéer i huvudet så det blir förhoppningsvis snart bra många fler.

RSS 2.0