Välkommen Linnéa

Sista bebiskortet på ett tag nu. Denna gång till makens kusin som fått en liten Linnéa. Inga blommor men det går ju bra det också.


Välkommen Ella

Ytterligar ett bebiskort. Denna gång till en arbetskamrat som fått en liten Ella.


Dopkort

Jag fick även beställning på ett dopkort till en av pojkarna i förra inlägget.


Välkommen till världen

Fick beställning på två välkommen till världen-kort (båda till pojkar). Det blev liknande upplägg och samma stämpel, men naturligtvis kan man inte göra två exakt lika kort.
Födelsedagar

En lo med kort på hela familjen från våra respektive födelsedagar. Inte så vanligt att jag använder grönt, orange, turkost och rosa samtidigt, men det gick ju bra det också.


Tackkort

Ett tackkort till en kollega som slutade. Eftersom vi jobbar med tåg och hon jobbade i ett franskt projekt så var det ganska enkelt att välja papper. Bland mina gömmor hittade jag nämligen ett papper med fransk text där det bland annat står om järnvägar!


After eight- automat

Till pappa pysslade jag ihop en after eight-automat med papper från serien "Till Far" från PionDesign.Jag gjorde några egna blommor också att dekorera med.

Paket med tag

Vi gav bort pengar till min äldsta brorson och för att det inte skulle bli alltför tråkigt så gjorde jag ett paket med en grattis-tag. En liten miniräknare hängde jag på också. Han måst ju räkna ihop sina pengar!Grattis-tag

Min andra svägerska har också fyllt år. Det blev en tag till henne. Hade glömt att fota så det blev ett kort med telefonen i ett mörkt rum, men den blev förevigad i alla fall.
Grattiskort med kuvert

Det är inte bara mina brorsöner som fyllt år utan även mina svägerskor. Det här är ett kombinerat födelsedags- och inflyttningskort. I kuvertet fick det plats ett presentkort från en handelsträdgård.


Exploding box med skor

Till min yngste brorsons barnvälsignelse passade jag på att göra en exploding box. Innuti gjorde jag ett par söta skor.

Innuti locket stämplade jag "Gud som haver...".


Grattiskort

Min brorson som började skolan i höstas fick det här kortet på sin 7-årsdag.
Julkort 4

Sista julkorten kommer här. Nu är det hög tid att ge sig i kast med årets julkort.


Julkort 3

Julkortskavalkaden fortsätter:Julkort 2

Några fler julkort som förhoppningsvis glatt sina mottagare.


Julkort 1

Har en del julkort kvar som jag inte lagt upp än. Här kommer några:

RSS 2.0