Bröllopskort

Jag fick en beställning på ett bröllopskort och då passade ju Pion Designs vackra blågrå papper jättebra.
På baksidan tyckte jag att den här stämpeln passade bra.

Skalkkort

Ett "skalkkort" med rester från stjärnkortet, en snutt band som var kvar och en utstansad oval som blivit över.


Födelsedagsstjärna

Mellandottern fyllde år i somras och fick mitt andra stjärnkort.Hon fick en saxofon så då fick jag äntligen använda klistermärket som jag haft liggande ett par år.Du och jag

Hittade en härlig layout att inspireras av hos Swe Scrapbook. Naturligtvis skulle jag använda liljekonvaljpappret till vårt gamla bröllopfoto. Liljekonvalj är min favoritblomma och den fanns så klart med i brudbuketten.


Kaffetåren

Efter tipspromenaden blev det en kopp kaffe. Jag använde faktiskt en riktig kaffekopp att stämpla ringarna med. I botten har jag baksidan på ett mönstrat craft-papper så det blev ingen cardstock alls på denna layout.


Tipspromenad

Dags för en layout här. Några halvdåliga kort från när hela familjen gick tipspromenad på Gullbranna förra året. Alla tre tjejerna var bland dem som fick flest antal rätt men de hade ingen tur på utslagsfrågan. I lyktstolpen och trädgrenen hängde jag röda band precis som man brukar göra för att märka ut vägen.


Födelsedagskort till mamma

Nu är det definitivt dags för en uppdatering, så här är kortet min mamma fick på sin födelsedag. Skar lite fel eftersom jag inte hade någon riktig beskrivning att följa men med lite extra tejp och mönsterpapper så löste det sig också.


RSS 2.0