Fotspår

Äldsta dottern har länge velat att jag skulle scrappa en bild med fotspår i sanden. Hon tycker nämligen väldigt mycket om historien som handlar om mannen som drömde att han såg sitt liv som en promenad längs stranden. För det mesta såg han två par fotspår men under de jobbiga perioderna fanns där bara ett par spår. Då frågade han Gud varför han inte fanns där när han som mest behövde honom och Gud svarade: När du bara ser ett par spår, då bar jag dig.

Jag använde en skiss från Magdas månadsutmaning och satte ihop en tavla till dottern på hennes födelsedag.Jag hittade ingen svart ram som jag tänkt från början så istället stämplade jag en vit med lite text och noter.

Skräpkort

Scraplagret har en utmaning som bland annat handlar om återvinning och till den har jag gjort ett riktigt "skräpkort".Stommen är från ett Prima-alfabet, det rutiga är insidan på en Kapp Ahl-kartong, blommorna är stansade ut en Coca Cola-burk och bandet är från ett trasigt diadem. Det enda som inte är "skräp" är bokstäverna, en öljett och lite liquid pearl. Förutom rött, grönt och återvinning skulle det vara något sött också och Coca Cola är väl mest bara socker, eller hur?!

Kitutmaning

Både dottern och jag gjorde en lo till kitutmaningen i Örebro. Så här blev resultaten:

Snabbscrappat

Här kommer de första alstren från Örebroträffen förra veckan. Till skissutmaningen blev det en lo på 45-minuter. Ett rekord när det gäller mig. Anledningen var att jag mest gick omkring och botaniserade bland alla härliga scrapprylar som fanns till försäljning och plötsligt hade jag inte mer tid på mig.Yngsta dottern fick följa med eftersom det blev en plats över och hon gjorde också en lo efter samma skiss.
Tackkort

Ett litet tackkort jag gjorde till några vänner som hjälpte oss med hunden då vi var bortresta. Tyvärr glömde maken ta med sig det när han åkte dit med blommor, men de kanske ser det här istället. I så fall, tack igen och hoppas att promenaderna var lite trevligare än på kortet.


Sommarkväll

Var på scrapträff i Örebro igår och pysslade lite, handlade en del och hade mycket roligt. De alster jag ändå fick till tar vi senare för nu blir den en lo från en sommarkväll på stranden på Gullbranna att drömma sig bort till.

 

Vatten i Paris

Har fixat en lo från vår Parisresa (sommaren 2008!!!). Fina blommor, blad och en chipboard från Scraplagrets dekorationskit, utklippta fjärilar, lite bling och en gammal primaförpackning.


Grattis bror

Min äldsta lillebror fyller år och ett kort måste han ju ha (även om vi inte firar honom eftersom de ska till Italien). Det blev ett ganska enkelt kort med spillbitar och en grattisstämpel jag inte använt förut.När jag gjorde det här kortet så blev det ett till av bara farten och de sista spillbitarna.


Grattis-K

Yngsta dottern fyllde nyss år och istället för ett kort fixade jag äntligen iordning K:et som vi köpte för ett år sedan till henne. Det blev så klart grönt eftersom det är hennes favoritfärg och också den färg hon har i sitt rum.


Påskpåsar

Det blev lite stressigt här före påsk men jag hann i alla fall pyssla ihop några enkla påskpåsar åt döttrarna. Jag hittade så vackra påskpapper hos Karlssons Scrapperi så det behövdes ändå inte så mycket dekorationer.Så vann jag Pysseltagens utmaning med mitt påskkort också. Jag blev så klart jätteglad eftersom det var så många kreativa och vackra bidrag till den lite kluriga utmaningen.

RSS 2.0