Bebiskort

Jag använde kortskissen för vecka 8 hos Swe Scrapbook och fina papper och gulligt hänge från Stellas.nu och gjorde ett kort till en kollega som just fått en dotter.


Stafflikort till min svägerska
Min svägerska fyllde år för ett tag sedan och eftersom det var en jämn födelsedag så ville vi ge henne en gemensam lite rejälare present. Vi kom på den perfekta presenten, en lyktstolpe till trädgården. Den var ännu mer perfekt eftersom jag hade jättefina papper med just en lyktstolpe.

Tyvärr hann hennes syster före så vi fick hitta på en annan present men hon jag fick ändå ett kort med lyktstolpe. Jag använde även ett slaktat halsband som jag fyndat på rea (jättebra att scrappa med).

Adventskonsert 2008

Yngsta dottern brukar även hon vara med på de årliga adventskonserterna (även om det inte blev någon förra året). Det kort hon godkände var från 2008 och så använde jag mig av Lillblommans fina skiss hos Lscrapbooking och då blev resultatet så här:


Flöjtsolo

Jag gjorde denna lo efter en skiss hos Allt om Scrap och hade turen att bli dragen som vinnare. Priset var ett jättefint paket med papper och dekorationer från Scraplagret.

Fotot är på mellandottern när hon spelar flöjt på Adventskonserten 2009. Tänkte göra liknande lo:s på de båda övriga döttrarna eftersom de också varit med på både denna och flera flera tidigare Adventskonserter.


Stafflikort

Äldsta dottern ville ha ett kort till vännen som fyllde 20. Musik är hennes stora intresse så naturligtvis blev det lite notpapper med på kortet.


Mera bidrag

Det blev lite papper och dekorationer kvar när jag gjorde lo:n om äldsta dotterns student. Dessa använde jag till ett kort till kortskissutmaningen (vilket ord!) hos Allt om Scrap.


Mera bloggodis

Countryscrap lottar ut en bloggodis och den vill jag gärna ha chans att vinna (trots att jag aldrig brukar ha tur i utlottningar). De söker också gäst-DT. Kanske ska jag prova att skicka in tre alster. Problemet är bara vilka i så fall.

Äntligen student

Det blir mycket utmaningar nu och här kommer en till från Allt om Scrap, att scrappa i rosa, gult och grönt. Så glada färger kräver ett foto med glädje och då blev det från när äldsta dottern tog studenten. Inget vidare foto men det uttrycker verkligen hennes glädje den dagen. Tur att det finns utmaningar förresten så att man får tänja sina gränser lite. Jag skulle knappast valt dessa färger annars!


Julkort till utmaning

En av utmaningarna hos Allt om Scrap var att scrappa med mönstrat papper, cardstock, sömmar, knappar och färg men inte blommor, bling och glitter. Det här julkortet uppfyller alla kraven (fast jag ser att knappen glänser oroväckande på fotot).


2011

BOM-utmaningen för januari hos SvenskScrapbooking var att scrappa om sina förväntningar på 2011. Jag liftade min egen layout om förra hösten och så här blev det:


RSS 2.0