Pappas födelsedag

Min far fyllde 65 i helgen och vi barn, med familjer, uppvaktade med en luftballongsfärd. Därför var jag ju tvungen att skaffa lite lämpliga papper till kortet och så här blev resultatet:Förra året (när jag inte hade någon blogg) fick han det här kortet:


Två "skalkkort"

Här är två kort som jag gjorde av spillbitarna från tävlingskitet på Örebroträffen. Jag passade också på att prova en liten söt rådjursstämpel som jag nyss införskaffat.


Dubbellayout

Jag har gjort min första dubbla lo (fast jag har ju inte gjort så många överhuvudtaget). De handlar om när vi var på Disneyland i Paris och yngsta dottern dels fick krama en pingvin (hon samlar ju på sådana), dels fick åka karusell (dåligt foto, men jätteglad tjej).


Scrapträff

Har varit på min första scrapträff och det var verkligen jättekul. Riktigt bra ordnat, massor av härliga priser, shopping, trevliga människor och sist men inte minst mängder av fantastiska alster att titta på och inspireras av.

Fick hänga med några från jobbet som varit med flera gånger tidigare och jag var lite fundersam på om jag verkligen skulle hinna göra klart något. Jag gjorde faktiskt två kort och en lo och det är jag mer än nöjd med eftersom jag kan sitta en hel dag med bara ett kort. Jag gör ju helst kort så jag var lite taktisk och gjorde ett kort till den första utmaningen och eftersom det inte var så många som hunnit med den så vann jag faktiskt första pris från Scraplagret. Bland annat jättefina stämplar och jag som inte kan färglägga, dags att lära sig det nu kanske. Ingen dålig nybörjartur eller hur. Så här såg det kortet ut:

Sen blev det en lo av tävlingskitet:och ett kort till och mer hann jag inte med på tio timmar.


Farsdag

Igår var jag med på en scrapmara för första gången, jättekul var det. Återkommer med utförligare rapport när jag fixat lite skapliga kort på mina alster. Idag har jag packat upp och fixat till en chokladkaka till min pappa som vi straxt ska åka och besöka (bokstäverna köpte jag igår och strassen var med i tävlingskitet).


RSS 2.0