Nästa födelsedag

Även äldsta dottern har fyllt år och till henne provade jag att göra ett bokkort.
Fler födelsedagar

Yngsta dottern fyllde faktiskt år före min äldsta lillebror men vi firade dem lite tvärtom så här kommer hennes kort:Försökte mig på att färglägga med distresser och gjorde ett dra-i-etiketten-kort för första gången.Hon ville ha en pingvintårta och till den provade vi (hemgjord) sockerpasta för första gången och det gick ganska bra. Det blev en söt tårta i alla fall (i dubbel bemärkelse).


Nästa bror

När nästa bror fyllde år fick han detta kort. Jag hittade lite chipboardfigurer som jag klädde med papper och så använde jag min nya lyktstans och min nya kantstans.


Annorlunda "grattiskort"

Ytterligare en gratulation till en Jonas. Denna gången var det äldsta dottern som skulle gratulera en kompis och ville har något annorlunda. Musik var det givna temat och det var hennes förslag att "altra" en gammal lp-skiva. Papper med noter på, stämplar med musiktema och g-klavshänge blev det också.


Grattiskort till lillebror

Efter en hel del övertid på jobbet och ett par dagar utan internet så är det på tiden att det blir en uppdatering. Det här kortet fick min yngsta bror när han fyllde år (för drygt en månad sedan).


Adventskonsert

Nu har jag även gjort en layout på äldsta dottern när hon sjunger på adventskonserten 2009.Därmed är trilogin fullbordad:

 

Olika layouter men mycket lika i dem också. Papper från samma papperserie, samma notpapper, sytt runt om samt blomrankor, "lable holders", "pebbles" med noter och "artisan elements" på alla tre.

RSS 2.0