Manligt födelsedagskort

Använde Scraplagrets juliutmaning till att göra ett kort till min morbror som fyller år om någon vecka. Det här måste ju vara ett manligt kort eftersom det ska ges bort till en man och på knapparna (som jag hittat i en gammal knapplåda) står det "for gentlemen". Passade också på att använda korkdekorationer från ett av Scraplagrets decokit.


Tackkort

Här är ett enkelt kort till Stellas julitävling. Härliga färger som jag knappast skulle valt annars men jag hittade tre olika "sammetspapper" i mina gömmor och så använde jag kortskiss nr 100 en gång till.


Rosa skalkkort

Jag gillar att göra kort av spillbitar som blir över och Pysselmyran har just en sådan utmaning denna vecka. Så här blev mitt kort av pappersbitarna som låg kvar på skrivbordet (och så passade jag på att prova min nya stans också):


Sju sorters blomster

Det här kortet var också en utmaning i midsommarcropen. Man skulle ha med sju olika sorters blommor och då gjorde jag en bukett.En vänlig grönska...

Jag hann med två bidrag till Midsommarcropen hos Svensk Scrapbooking (dottern hann med tre). Här skulle man scrappa en sång som hade anknytning till midsommar. Jag valde ett kort på förra årets midsommarkrans. Det fick blir ganska starka färger för att matcha kortet och så gjorde jag av med nästan hela det glittriga alfabetet från Pink Paislee på en gång.


Kortskissen nr 100

Kortskissen har jubileum och skiss nr 100 ser ut så här:
nr100.jpg
Jag passade på att göra ett kort till svärmors granne och det blev så här:Jag gjorde faktiskt två kort till med samma skiss men de kommer senare.

Bloggodis

Designat firar 1 år och lottar ut den här roliga "leksaken". Jag brukar aldrig vinna på utlottningar men den här gången kanske jag har tur.


Födelsedagskort till mamma

Mamma fyllde år mitt i alla avslutningar och konserter så det fanns inte så mycket tid att fixa ett kort till henne. Som tur var hade Pysseltagen en jättefin skiss till sin juniutmaning och med de vackra papperna från Pysselgumman så fick jag ändå ihop det här kortet. Papprena passade extra bra eftersom mamma "samlar" på fjärilar och har jobbat på posten.


RSS 2.0